03 March 2014

Two. Two. Fourten.

Assalamualaikum.
Bismillahirrahmanirrahim.


Okay. Emm. Aaaaaa. Em...Aaaaaa. *Gagap jap*. Okay. Okay. how to say this....well,

I'M ENGAGED !

Suprises. Suprises you all. Ha ha ha. Okay, saya tahu sebenarnya sampai sekarang ramai tak percaya. Sebab, yelah secara tiba-tiba kan ada entry pasal ni. Tak ada angin, tak ribut, tiba-tiba mengaku dah engaged. 

Okay. How to start cerita eh? Hmmm. Okay, first alhamdulillah. Thank you Allah sebab bagi jodoh (insyaallah doa untuk ada jodoh kahwin) dan dengan cara yang baik yang macam tak expect pun time ni. ha ha! Yelah, Practical pun tak habis lagi husna. Kerja pun belum. Thank you sangat to my family members, bestfiends (walaupun kena marah jugak sebab bgtau lambat) and also may fiance and his family members. Thank you so much! :D

Sampai sekarang actually saya sendiri pun macam tak percaya dah bertunang. *berapa kali tah nak bgtau* haha. By the way, this is the best thing a man ever done to me. Thank you F! Thank you sebabnya never give up. Sanggup awak tunggu saya selama 4 years. Thank you sebab nak saya guna cara yang sangat baik. Thank you for evertything. :) 
Apa-apa pun saya bersyukur sangat. Alhamdulillah.

Okay, so now the majlis part. two. two. fourteen. Started at 12:15 pm but selepas subuh lagi memang saya tak tidur dah. Gabra punye pasal. haha. Tapi, actually tak delah nervous sangat tau cuma time nak sarung cincin tu. ha ha ha ha. tiba-tiba je seram sejuk. Shaking okay. ha ha. Tapi apa-apa pun alahamdulillah. Everything went well. Thanks again to everyone yang tolong. Ma, abh, siblings yang tak henti henti support and also to him and his family. Dari jauh tu datang. Heeee. May Allah protect us. Inshaallah ada jdoh saya dengan awak F. Don't stop praying. :) Okay. Dah lah. Macam banayak je cerita kali. Macam feeling feeling gitu. He he he.


Saya harap dan sentiasa berdoa supaya saya masih dipilih Allah untuk dipanjangkan jodoh kahwin dan sampai syurga dengan dia. Amin. Amin.

Awak, doakan untuk kita ya.
Doakan untuk saya jugak.

he he.

Eh. Eh. macam nak habis dah entry ni,tapi satu gambar pun tak de?
he he.
Ada.
Cuma untuk blog ni, satu jelah eh gambar.
Gambar yang lain lain tu hanya tatapan keluarga sahaja.
ha ha. Mengada tahap kritikal.


One step closer.  Alhamdulillah. :)